楊峰撐火爆象開台做主播送半島月餅贈粉絲

0
42

日前跳唱女歌手 孫佩儀(火爆象.Ele)以及一班圈中藝人朋友 吳堯堯yoyo(仙樂都)、顏仟汶、趙哲妤(Uny)、 程芷渝、韓梓亮TL、 林凱欣、劉婷婷、傅蘊盈、王雯、尚賢…都有出席兄弟楊峰 慶功宴。

近排興起直播熱潮,Ele(火爆象)都吾執輸,開台做主播吸粉。全晚機不離手玩直播。臨近中秋兄弟楊峰準備左月餅俾一班藝人朋友外,為支持火爆象這位新主播更贊助半島酒店月餅送火爆象《17》直播粉絲。

你日日都會開台直播嗎?
象象:我都吾系日日開既,我都系岩岩開始玩冇耐都未系太識!所以呢排會開得密d!

你開直播會講咩多?
象象:有時活動拍攝都直播俾大家睇其實鏡頭後我地系點ge呢!拍攝又系點既呢?有時就會唱歌同大家傾計互動下…

度緊工作時間睇下下個月有冇時間過台灣studio 進修同做直播。因為《17》其實系台灣人玩比較多,有d台灣粉絲都有問我幾時會去台灣,所以就諗住去上下跳舞堂同搵我台灣姐妹去玩。

SHARE
Previous article昇緣綜合頻道《昇緣食好西》直播女主角食好西
Next article郭泇妏睇拳賽要集郵
Stars-hk 創辦人, 希望建立一個只談專業, 不談八卦的娛樂資訊網站。 STARSHK 總監, 星雨文化 董事, 藝人及名人管理 (張羽希,劉婷婷,女子組合OMG,林顯輝), 項目:OTO 平台Artist-HK,活動統籌,

NO COMMENTS